Vacances.cat 2020
Vacances.cat 2020

Vacances a Argentina 2020

Argentina és el segon país més visitat d'Amèrica del Sud amb més de quatre milions i mig de turistes anuals. El seu extens territori està dotat d'abundants belleses naturals, tradicions i gastronomia.

Les visites recomanades són: Bariloche, Cataratas del Iguazú, Ciudad de Buenos Aires, Glaciar Perito Moreno, Mar de Plata, Tren de las Nubes, "Valle de la Luna" i Ushuaia entre d'altres.
Argentina disposa d'enormes i extenses platges a Mar de Plata, a la Costa Atlàntica Argentina, etc. Gastronòmicament no us heu de perdre el "lomito", el "bife" o "costeleta", el "bife de chorizo" i el "asado" o "parrillada".

Vacances a Brasil 2020

Brasil és la principal destinació turística de Sud-amèrica.
No us podeu perdre Rio de Janeiro, considerada la ciutat més bella d'Amèrica del Sud. Altres llocs amb interès turístic són: Espírito Santo, Minas Gerais, Ciudad de São Paulo, Paraná, Santa Catarina, Rio Grande do Sul, Bahía, Pernambuco, Amazonas, Brasilia i Goiás entre d'altres.

És possible combinar les vacances a Brasil amb esdeveniments com Cap d'Any, el Carnaval de Rio de Janeiro, Salvador i Recife o el Gran Premi del Brasil de Fórmula 1.
© 2010 - 2020 Vacances.cat