Vacances.cat 2020
Vacances.cat 2020

Vacances a Madrid 2020

Madrid és la ciutat ideal per escapar-se a passar unes mini-vacances de cap de setmana. La seva amplia oferta d'oci ens permetrà adaptar la visita als nostres gustos, ja sigui l'art i els museus, les compres i centres comercials, els parcs d'atraccions o simplement passar un cap de setmana de descans i relax.

La seva varietat d'hotels ofereix allotjaments per tot tipus de butxaques, des de les ofertes més econòmiques fins al luxe més exquisit.

Una de les visites quasi obligades a Madrid és el Museu del Prado. Hi trobarem les millors col·leccions de Velázquez, Goya, Tiziano i Rubens, a part d'altres obres d'art de varis autors. Si no en tens prou, també pots visitar el Centre d'Art Reina Sofia on trobaràs el mundialment famós Guiernica de Picasso, o el Museu d'Art Thyssen Bornemisza.

Si el que volem és passejar i conèixer Madrid a peu de carrer, no ens hem de perdre el Parque del Retiro, on trobarem el Paseo de las Estatuas, la Puerta de España, La Rosaleda, el Palacio de Cristal o l'estanc, entra altres punts d'interès.

Més visites interessants són el Palau Reial, la Puerta de Alcalá, la Plaza Mayor, la Catedral de la Almudena, el Temple de Debod, la Gran Vía i el Paseo de la Castellana. No hem de deixar la Puerta del Sol, una de les places més conegudes de Madrid per estar en ella el famós rellotge que canta les campanades cada cap d'any, a més de El Oso y el Madroño i el quilòmetre cero de les carreteres espanyoles.

Si el que ens agrada és l'oci i la cultura, Madrid compta amb una amplia agenda de teatre, música, dansa, cinema i art. També té parcs d'atraccions i temàtics, zoològics, places de braus, un parc biològic, un parc de la ciència i un planetari i camps de futbol: el Estadio Santiago Bernabeu, el Vicente Calderón i el Teresa Rivero.

Madrid és la capital d'Espanya, compta amb més de tres milions d'habitants, el seu idioma oficial és el castellà i la moneda l'euro.
© 2010 - 2020 Vacances.cat